Over ons?

Kleine groene vingers worden groot…


Eerst een stevige praktijkbasis voor het aanleggen en pas later de theorie voor het ontwerpen. Deze omgekeerde carrière bood zaakvoerder Vincent Peeters tal van voordelen: elk tuinontwerp groeit vanuit wat praktisch haalbaar en realiseerbaar is. Inmiddels werkt Vincent Peeters met een team van specialisten, waaronder zowel tuinarchitecten als vakmensen voor de uitvoering.

Meehelpen in de tuin…

Vincent Peeters groeide op tussen het groen en hij werkte graag mee in de tuin.

Al snel na zijn schoolcarrière ging hij aan de slag bij een tuinaannemer om zijn groene vingers verder te ontwikkelen.

Theoretische onderbouw volgt later

Naast de praktische kennis die hij overdag opdeed bij zijn werkgever werkte hij ’s avonds via bijscholingen aan de theoretische onderbouw.

Na een diploma ‘tuinonderhoud & tuinaanleg’ volgde een diploma ‘tuinontwerper’.

Eigen sterke ontwerpvisie: rust en eenvoud

Dankzij de praktische ervaring en de theoretische kennis ontwikkelde Vincent Peeters een eigen ontwerpvisie. Samen met zijn medewerkers vertaalt hij deze visie in tuinontwerpen die vooral rust en overzicht uitstralen. Zo’n tuin helpt je ’s avonds na het werk het hoofd helemaal leeg te maken.

Kracht en rust uitstralen door eenvoud, daar ligt telkens opnieuw de grote uitdaging.

Vlot realiseerbaar en onderhoudsarm? Liefst!

Al in de ontwerpfase houdt Vincent Peeters als tuinaannemer rekening met de technische realiseerbaarheid en het vereiste onderhoud.

Tal van opdrachtgevers voor een ontwerp vertrouwen ook de complete tuinaanleg en de latere nazorg aan hem en zijn team toe.

Op zoek naar een tuinaannemer...

... die met passie en toewijding een geslaagd tuinontwerp uitwerkt, instaat voor de tuinaanleg en ook het latere nazorg op zich neemt?