Nazorg

Wij houden je droomtuin in topconditie


Exclusief voor de klanten die ons inschakelden als tuinaannemer voor de realisatie van hun droomtuin, voorzien we optioneel ook een totaalservice voor de nazorg. Zelfs een onderhoudsvriendelijke tuin vraagt de nodige aandacht om in topconditie te blijven. Vooral de haagstructuren verdienen de nodige zorg en toewijding, want een haag perfect scheren is niet meer en niet minder dan specialistenwerk. Dit vereist de nodige fysieke kracht, inzicht, ervaring en de juiste machines. Schakel ons gerust in voor deze of andere onderhoudstaken in je tuin.

Welke opties voor tuinonderhoud zijn er bij ons?

Een pas aangelegde tuin is bij ondermaats onderhoud al snel naar de vaantjes.

Als klant van Vincent Peerters zelf geen tijd of zin in het onderhoud? Laat je investering in een nieuwe tuin niet verloren gaan en schakel ons in voor het tuinonderhoud.

Onze klanten kunnen op ons rekenen voor alle vormen van tuinonderhoud

Tweetal keer per jaar: grondige opfrisbeurt

Bij deze grondige onderhoudsbeurten richten we ons vooral op de basisstructuur van je tuin. Moeten de hagen geschoren worden? Wat is de algemene conditie van het gras? …

Met een grondige onderhoudsbeurt zorgen we ervoor dat je tuin er tiptop bij ligt voor het aankomende seizoen.

Seizoensonderhoud: tuin in topvorm

We komen elk seizoen langs om je tuin met alle plantsoenen in topconditie te houden. Bij deze onderhoudsformule sta je zelf in voor de kleinere tuinkarweitjes.

Laat je tuin onderhouden door een vakman.